Ga deze zomer op zoek naar de ‘RSL Zomerstoel’ in Roeselare

Voor deze actie slaan de handelaars in de Westlaan de handen in elkaar. (foto KK)
Koen Kerkaert
Koen Kerkaert Medewerker KW

Om na de voorbije periode op een positieve manier verder te kijken, hebben een vijftiental dynamische Roeselaarse handelaars/ondernemers de handen in elkaar geslagen met een zomers initiatief. Tot eind augustus kunnen hun klanten elke zaterdag op zoek gaan naar de Zomerstoel van RSL.

Initiatiefnemers Olivier Dedrie (Tallore) en Lieselore Dumont (Infraligne), die onlangs hun beide zaken in de Westlaan openden, hadden weinig moeite om andere enthousiaste zelfstandigen warm te maken voor hun initiatief. “Het idee was om na die hardnekkige coronaperiode wat meer energie en leven in de Westlaan te krijgen”, aldus Olivier. “Net zoals bij het gekende Eén-programma ‘De Stoel’ kunnen de inwoners van onze stad vanaf nu elke zaterdag op zoek gaan naar een zomerstoel die op een leuke herkenbare plek in Groot-Roeselare opgesteld staat. De drie eerste personen die dit zitmeubel weten te vinden en twee gevraagde attributen bijhebben, die telkens een link hebben met één van de organiserende partners, ontvangen een mooie waardebon of cadeau.”

“Het prijzenpakket werd samengesteld door alle deelnemende zaken. Via hun facebook- en Instagram-pagina ‘RSL Zomerstoel’ krijg je telkens de gouden tip met de vindplaats. Check uw sociale media zeker! Dit gebeuren kreeg de steun van Stad Roeselare en de partners zijn Quickletter, die de stoel heeft ontwikkeld, Fitnesscentrum Infraligne, Foodbar Tallore, Spa & Wellness Argenteuil, Westlaanapotheek, Lunette, Cool Electro Cycles, E Technics De Pelletwinkel, Bloemen Tine, Kapsalon Koona, Slagerij Didier, Het Ambachtelijk Koffiehuis, De Wasbeer, Magic Clean en Kipstore.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.