Eredame Miss België start kledingzaak: “Ik hou vooral van popjeskledij”

(foto LC)
(foto LC)
Paul Bruneel

Celest Decaestecker start met een eigen online kledingzaak. De voormalige eerste eredame van Miss België heeft ook plannen voor een pop-upwinkel en een ‘echte’ kledingzaak.

Celest Decaestecker is een jonge twintiger uit Leffinge, boordevol ambitie en een jongedame die vooral goed weet wat ze wil. Dat heeft ze al meermaals bewezen door zich in 2019 tot Miss West-Vlaanderen te laten kronen en enkele maanden later eerste eredame te worden in de verkiezing van Miss België. De modellenwereld lag aan haar voeten, maar door corona kon ze tot op heden niet bereiken wat ze wilde bereiken.

“Het modellenwerk begint nu weer goed op gang te komen, maar ik wil meer”, zegt Celest, “Ik ben gestart met een online kledingzaak, wil komende zomer met een pop-upwinkel starten en in de toekomst een heuse kledingzaak. Dat betekent niet dat ik mijn modellenwerk opgeef, integendeel, ik krijg momenteel veel opdrachten.”

Mooiste van België

Celest Decaestecker werd, nadat ze eerst Miss West-Vlaanderen en daarna eerste eredame van Miss België werd, ook nog eens door het Nederlandse online lifestylemagazine Manify uitgeroepen tot mooiste vrouw van België. Al deze zaken zorgden er voor dat er niet enkel in ons land, maar ook in het buitenland, tot in New York toe, interesse was voor de Leffingse. De toekomst zag er veelbelovend uit, maar corona zette heel wat zaken on hold. Fotoshoots en andere opdrachten konden niet meer plaatsvinden en vooral ook veel buitenlandse opdrachten werden afgelast.

“Ik hou evenwel de mooiste herinneringen over aan mijn missverkiezingen en ik ben ervan overtuigd dat, eens alles opnieuw normaal is, ik deze draad weer zal kunnen opnemen. Trouwens, het begint nu al behoorlijk druk te worden met fotoshoots voor nieuwe collecties. Ik ben er helemaal klaar voor en ben nu ook aan de slag in het schoonheidssalon van mijn mama”, zegt Celest.

Ambitieus en ondernemend als ze is, wil ze echter nog meer en daarom is ze nu gestart met haar online kledingzaak cel_Est_Belle. Voorlopig verloopt alles nog online, maar straks wil ze ook een pop-upzaak opstarten en als alles vlot verloopt een permanente kledingwinkel.

Zomers en kleurrijk

“De mensen kunnen voorlopig alles bekijken via instragram @cel_est_belle, maar we zijn druk bezig met een webshop. Het verschil met veel andere zaken is, dat ik vooral de kledij verkoop die ik zelf draag, zeg maar popjeskledij. Dat gaat van rokjes en kleedjes tot schoenen. De kledij is vooral gericht naar jongeren, maar eigenlijk kan iedereen bij mij terecht, zowel meisjes als dames. Nu bied ik vooral zomerse en kleurrijke modelletjes aan. Ik wil uitpakken met mijn eigen stijl en naar de toekomst toe ook special edition-stuks kunnen aanbieden”, besluit Celest.

Wie nieuwsgierig is, kan de kledij van Celest nu al bekijken via instagram @cel_est-belle.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.