EK voetbal is ook dit jaar te volgen op het Concertplein in Koekelare

Het Concertplein wordt sfeervol aangekleed. V.l.n.r.: Didier Vannieuwenhuyse, Geert Vanlerberghe, Jean-Marie Lootens, Rudy Saelens, Ruben Robbelin, Bert Verschingel, Andre Schollier en Bert Dehullu. © GINO COGHE Foto Coghe
Redactie KW

Het Feestcomité van Koekelare organiseert opnieuw een grootschalig evenement op het Concertplein, na het succes van voorgaande edities tijdens de vorige EK’s en WK’s. Alle matchen van de Rode Duivels tijdens het komende EK tot aan de eventuele finale zullen getoond worden op een groot scherm.

De aftrap wordt gegeven op maandag 17 juni om 18 uur, gevolgd door de wedstrijden op zaterdag 22 juni om 21 uur en woensdag 26 juni om 18 uur. Afhankelijk van de positie in de poule, eerste of tweede, worden de volgende matchen getoond: achtste finales op maandag 1 of dinsdag 2 juli om 18 uur, de kwartfinales op vrijdag 5 juli of zaterdag 6 juli om 21 uur, de halve finales op dinsdag 9 of woensdag 10 juli om 21 uur en de finale op zondag 14 juli om 21 uur. Ook als beste derde in de poule hebben ze kans om door te gaan, maar we gaan ervan uit dat ze toch bij de eerste twee zullen eindigen.

Praktisch

Bert Dehullu, voorzitter van het Feestcomité, voegt toe: “Alle wedstrijden worden opnieuw vertoond op het Concertplein, dat we sfeervol zullen aankleden voor een bijzondere ervaring. Het scherm staat op dezelfde locatie als bij de vorige edities. Het Concertplein opent één uur voor de wedstrijd en we zorgen voor een levendige sfeer om iedereen op te warmen. Na afloop van de matchen bouwen we hoe dan ook een feestje, zoals je van ons gewend bent. Voor de laatste updates en nieuwtjes kan je ons volgen op onze Facebook-pagina.www.facebook.com/feestcomitekoekelare. Er is drank- en eetgelegenheid, het meebrengen van eigen dranken op het terrein is niet toegestaan. Er wordt gewerkt met herbruikbare bekers én het wordt afgeraden om met zakken of rugzakken naar het Concertplein af te zakken, dit in het kader van de veiligheid. Dankzij de steun van de sponsors en de gemeente Koekelare kunnen we dit evenement gratis aanbieden aan alle supporters en sympathisanten van onze Rode Duivels. We hopen er ook deze keer weer een fijne en succesvolle editie van te maken!” (SVE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier