Een dankbaar bloemetje voor de Ferm-leden

Ferm Koolskamp trakteert haar leden op een dankbaar bloemetje.
Redactie KW

De langste dag van het jaar is uitgeroepen tot de dag van de mantelzorg. Want mantelzorg stopt nooit. Vooral in deze coronatijd niet. Ferm Koolskamp (wat KVLV ooit was) trakteert haar leden op een dankbaar bloemetje.

Popelend van ongeduld om de leden weer te verzamelen voor zomerse activiteiten, biedt Ferm haar leden een bloemetje aan uit dankbaarheid voor de zorg die er aan de dag gelegd werd in deze contactarme coronaperiode. “Iedereen heeft veel zorg gedragen voor haar gezin, familie en omgeving en dat verdient een bloemetje”, zegt Annie Fockedey van Ferm Koolskamp.

Ondertussen sluipen ze, binnen de regels van de coronamaatregelen, naar de opstart van hun buitenactiviteiten. Voor Ferm Koolskamp betekent dat fietstochten op 20 juli en 5 augustus. Gooien met petanqueballen doen ze op 1 juli en 17 augustus. Op 7 juli gaan ze de bijen opzoeken om onder te duiken in de wondere wereld van deze diertjes.

(JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten