Dierenartsenpraktijk De Vlinderbeek start met dogwash De Vlinderbeek: “Samen zorgen voor uw dier”

Dierenarts Isabelle Breckpot pakt uit met Dogwash De Vlinderbeek. © ©2022 Jan Stragier
Redactie KW

Sinds kort kan je bij dierenartsenpraktijk De Vlinderbeek in Sint-Eloois-Winkel ook terecht voor de vachtverzorging van uw viervoeter. Met Dogwash De Vlinderbeek wil Isabelle Breckpot de oplossing bieden voor heel wat mensen die hun hond liever niet in hun eigen badkamer wassen.

“Onze zaak Dogwash De Vlinderbeek op het Dorpsplein 27 in Sint-Eloois-Winkel is een onderdeel van dierenartsenpraktijk De Vlinderbeek die zich op Dorpsplein 39 bevindt”, opent Isabelle Breckpot (40) uit Sint-Eloois-Winkel. “De laatste jaren worden er steeds meer huisdieren gehouden en hun eigenaars wensen hun dieren ook de beste verzorging te geven.”

Hondendouche

Samen Zorgen Voor Uw Dier is het motto van onze dierenartsenpraktijk. Een goede vachtverzorging en hygiëne is hier ook een belangrijk onderdeel van. Aangezien meer en meer mensen hun hond liever niet in hun eigen badkamer wassen, is de Dogwash een ideale oplossing. Hier kan je je hond een goede douche geven in een hondendouche die op hoogte staat en waar het dier eenvoudig kan vastgemaakt worden. Bovendien is er warm water, een goede sproeikop met verschillende standen, shampoo, conditioner en een haardroger aanwezig. Het enige dat de hondeneigenaar moet meebrengen is een handdoek en eventueel een borstel. De hond kan na de wasbeurt weer droog in de auto”, zegt Isabelle.

Passie voor dieren

“Ik ben een bezige bij met een passie voor dieren en mensen. Met heel veel enthousiasme help ik maar al te graag een goede oplossing op maat te vinden voor de noden van mens en dier. De Dogwash is doorlopend open van 7 uur ‘s morgens tot 22 uur ’s avonds en dat zeven op zeven. Voor hulp of bij vragen kan je altijd terecht in de praktijk, Dorpsplein 27 in Sint-Eloois-Winkel”, klinkt het. (RV)

Info: Dogwash De Vlinderbeek, Dorpsplein 27 in Sint-Eloois-Winkel – 0495 20 12 58 – info@dierenartsendevlinderbeek.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier