Designshop Indesi viert 20ste verjaardag: “Mijn winkel voelt zich thuis in Oostkamp”

foto GST
Redactie KW

Zaterdag 15 juli viert Katrien Vermeire de 20ste verjaardag van haar designshop Indesi. Dat zal ze doen met roze ballonnen, een feestelijk drankje, grime, tattoos, een Nona-tasting en een winactie.

Katrien Vermeire (42) is gehuwd met Jurgen Van Hulle en mama van Nera en Enid. Ze studeerde kunstonderwijs aan de Maricolen, waarna ze een tweejarige opleiding startte als decorbouwer en etaleur, om zich in avondonderwijs te vervolmaken als interieurvormgever. Het is op 19 juli exact 20 jaar geleden dat Katrien startte met haar droom, de designshop Indesi, in een huurpand in de Schooldreef in Oostkamp. Na zes jaar kon ze het pand in de Kortrijksestraat waar Indesi momenteel is gevestigd aankopen en de designshop verder uitbouwen tot waar Indesi vandaag voor staat.

Lokaal shoppen

Katrien is de laatste jaren een aantal nieuwe uitdagingen aangegaan. Ze startte in 2023 een eigen webshop en verzilverde een kandidatuur als ambassadeur van ‘ik koop lokaal’. “Ik heb me toen kandidaat gesteld omdat ik heel sterk geloof in de kracht van de lokale handelaars in een dorp. Lokale handelaars brengen mensen naar buiten, naar het dorpscentrum, en zorgen voor leven en beweging op straat. Door me kandidaat te stellen wou ik het belang van lokaal shoppen onderstrepen”, aldus Katrien.

“Ondanks de 20 jaar lijkt het alsof het gisteren was dat ik de deuren opende in de Schooldreef.Maar wat een reis is het al geweest tot nu toe!De verhuis naar een eigen pand, een netwerk uitbouwen van trendy leveranciers. Maar ook een ongelofelijk enthousiast en trouw klantenbestand in stand houden, gesteund door een man en twee energieke dochters die me in alles steunen, maar ook een familie die altijd, en nog steeds in mijn levensproject geloven. Ten laatste wil ik ook nog meegeven dat Oostkamp een dorp is waar mijn winkel zich thuis voelt. Daarom, met heel mijn hart en met al mijn passie, bedankt voor wie jullie zijn en wat jullie al twee decennia lang betekenen voor mij”, besluit Katrien Vermeire.

Indesi is gelegen in de Kortrijksestraat 8 in Oostkamp. Meer info: 050 37 69 99 of via info@indesi.be of www.indesi.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier