De Warmste Week voert geheimzinnige actie op ‘t Zand

Het logo van De Warmste Week op ‘t Zand kreeg donderdagnamiddag een voorlopig og mysterieuze update. © Davy Coghe
Olivier Neese
Olivier Neese Editieredacteur Brugsch Handelsblad Brugge - Torhout

We moeten nog meer dan een half jaar wachten op de volgende editie van De Warmste Week, maar de voorbereidingen zijn duidelijk volop bezig. Op ‘t Zand kreeg het gele logo op de vloer donderdagnamiddag alvast een update door Manu Van Acker en Eva De Roo. “Midden juni volgt er nieuws”, houdt de VRT de lippen nog stijf op elkaar.

Onder meer Manu Van Acker en Eva De Roo waren donderdagnamiddag druk in de weer met verf en borstels om het logo van De Warmste Week, dat op de tegels van ‘t Zand geschilderd werd, een update te geven. De gele vlam werd yinyang-gewijs voor de helft in het oranje geschilderd, waarbij er ook twee zwarte smileys toegevoegd werden. “Er is nieuws over De Warmste Week op komst”, houdt de VRT zich op de vlakte. “Midden juni volgt er meer informatie.”

Dirk De fauw kan iets meer onthullen. “De VRT heeft inderdaad toestemming gevraagd om te mogen filmen in de stad. Daarbij zullen ze het thema en de vier ambassadeurs bekend maken.” Het is dus nog even wachten op nieuws.

Na de indrukwekkende editie vindt dit jaar de jaarlijkse solidariteitsactie van VRT opnieuw plaats in Brugge. Van 18 tot en met 24 december zullen VRT 1, Studio Brussel, MNM en Ketnet uitzenden vanuit de West-Vlaamse hoofdstad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier