https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

De vakantie van burgemeester Luc Derudder: “Kinderboerderij en veel fietsen en wandelen”

Luc Derudder en zijn vrouw Mia Vervaeck. (foto CLY)
Luc Derudder en zijn vrouw Mia Vervaeck. (foto CLY)
Redactie KW

Bij burgemeester Luc Derudder van Oostrozebeke staan geen grootse vakantieplannen op de agenda. “Wij houden het sober en dus geen gesleur met vaccinatiebewijzen of eventuele coronabesmettingen. Wij blijven in ons eigen landje”, aldus Luc.

“Concreet wordt de vakantie ingezet met een vierdaags verblijf in kinderboerderij De Volle Maan in Sint-Lievens-Houtem, ergens in de Zwalmstreek. Ikzelf en mijn vrouw Mia verblijven er van 6 tot 10 augustus samen met dochter Fien en Simon en de drie kleinkinderen.”

Terrasjes

“Gezien er ook in de week van 21 juli geen schepencollege is voorzien, lassen we ook nog een vierdaagse fietstocht in. Verder wordt het genieten van een terrasje met vrienden en vooral ook heel veel wandelen, want na corona hebben we daar echt nood aan”, besluit een optimistische burgemeester die tijdens zijn vakantie in de gemeente vervangen wordt door schepen Carine Geldhof. (CLY)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten