De Kupe wordt tijdelijk cultuurtempel

© (Foto ACK)
Redactie KW

De coronacrisis zorgde ervoor dat CC Kruispunt noodgedwongen de deuren moest sluiten. Van die gelegenheid werd gretig gebruik gemaakt om het cultuurcentrum vervroegd te renoveren.

Voor de voorziene voorstellingen moest gezocht worden naar een nieuwe site en die werd gevonden in het voormalige zwembad De Kupe. In het diepste deel van de kuip komt een podium met de nodige technische infrastructuur voor licht en geluid. Een mobiele installatie zorgt voor gezellige warmte tijdens koudere avonden. De ramen worden helemaal verduisterd voor een knus gevoel.

Vanaf 17 oktober tot en met 13 december staat van klassiek tot stand-up comedy, mentalisme en klassiek met verteltheater over Ensor op de agenda. Het aantal plaatsen is beperkt en het publiek zal op veilige afstand van elkaar verspreid over de zaal en in bubbels zitten.

Ticketverkoop start op maandag 21 september en online reserveren kan via www.cckruispunt.be, via e-mail info@cckruispunt.be of telefonisch via 051 79 32 50 waar men ook terecht kan voor hulp bij het bestellen van tickets en ook mensen met UITpas kunnen vanaf nu online tickets bestellen.

Meer info en programma kan via http://www.cckruispunt.be/ en nieuw is ook dat CC Kruispunt te volgen is op Facebook.

(ACK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.