Cultuurfunctionaris Ineke zoekt nieuwe oorden op

Ineke Bruynooghe neemt afscheid. © Davy Coghe Davy Coghe
Redactie KW

De Jabbeekse cultuurfunctionaris Ineke Bruynooghe verlaat de gemeente. Zij verhuist naar Zottegem, bij haar nieuwe partner, en gaat aan de slag als cultuurfunctionaris van Kruisem. Jabbeke schrijft in het voorjaar een nieuwe vacature uit.

“Ikzelf volg in 2022 mijn hart en heb daardoor de beslissing moeten nemen om helaas niet meer cultuurfunctionaris van Jabbeke te zijn. Het was een mooie tocht samen en ik ben dankbaar dat ik ervan deel mocht uitmaken”, laat Ineke Bruynooghe weten. Ineke verhuist naar Zottegem, waar ze intrekt bij haar nieuwe partner.

“Ik vind het heel erg spijtig dat ze stop bij ons. Het was heel fijn samenwerken met haar”, verklaart schepen van Cultuur Claudia Coudeville. “We kijken nu uit naar iemand anders.”

Meer overleg

Ook cultuurraadvoorzitter Karl Vandermeersch heeft goede herinneringen aan de samenwerking. “Haar verdienste ligt in het helpen opentrekken van het cultuurprogramma door enthousiast mee te werken aan nieuwe initiatieven, ook buiten het traditionele programma van de cultuurraad. De volgende cultuurfunctionaris moet verder zorgen voor het dynamisch ondersteunen van het cultuurbeleid, maar met iets meer overleg met de diverse actoren.” (PA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.