Coronacijfers stijgen in Ardoois woonzorgcentrum

In Sint-Vincentius worden nog vijf coronapatiënten verzorgd. © (Foto JM)
Redactie KW

Begin deze week werd uitvoerig getest bij de bewoners van het woonzorgcentrum Open Kring. Uit de resultaten blijkt dat ook hier covid-19 in opmars is. Het WZC was lange tijd coronavrij.

Dertien bewoners testten positief. Negen bewoners werden naar de bestaande corona-afdeling verhuisd en drie bewoners gingen opnieuw naar hun eigen dienst.

Toen de eerste gevallen werden vastgesteld, opende het WZC een afzonderlijke afdeling en nu werd er een tweede coronagang geopend om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Eind deze week worden alle bewoners opnieuw getest om zo het virus geen speelruimte te geven. Daarnaast blijven alle bestaande veiligheidsmaatregelen van toepassing.

Familieleden kunnen informatie inwinnen op het nummer 0465 03 26 75. De directie benadrukt dat alle middelen worden ingezet om het virus te lijf te gaan en het welzijn van de bewoners ter harte te nemen. (JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten