Bredens burgemeester neemt tijdelijk gas terug na gezondheidsklachten

© Davy Coghe
© Davy Coghe
Redactie KW

Burgemeester Steve Vandenberghe van Bredene neemt tot minstens einde maart gas terug wegens een aantal gezondheidsklachten. Dat laat hij zelf weten op Facebook.

“Na een lange en hectische periode zonder pauze, last hij nu de komende periode noodgedwongen rust in en dit wegens een aantal gezondheidsklachten”, zo staat er op de Facebookpagina van burgemeester Vandenberghe. “Hij zal de publieke optredens en vergaderingen tot minstens eind maart tot een minimum beperken.”

“De burgemeester zal van thuis uit de dossiers verder opvolgen en ook van daaruit zijn werkzaamheden zo veel als mogelijk proberen verder te zetten. Dit zal uiteraard gebeuren in de mate van het mogelijke. Publieke optredens en vergaderingen worden tijdens deze periode zo veel als mogelijk gedelegeerd naar de andere leden van het schepencollege.”

Vandenberghe vraagt bovendien uitdrukkelijk om zijn beslissing èn zijn privacy te respecteren. Wie vragen, problemen en/of ideeën heeft, wordt doorverwezen naar het mailadres van de burgemeester, eerste schepen Erwin Feys of voor dringende zaken naar Stijn Biebauw, de kabinetschef van de burgemeester.

(HH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.