Brandweer Westhoek sluit ‘Dag van de Brandweer’ af met feest in Nieuwpoort

V.l.n.r.: Geert Vanden Broucke (burgemeester Nieuwpoort), Fien Van Den Bogaert (directeur bedrijfsvoering), Stefaan Vandecasteele (bijzondere rekenplichtige), Bram Degrieck (burgemeester De Panne), kapitein Bruno Denys (directeur operaties), Emmily Talpe (burgemeester Ieper en voorzitter van de hulpverleningszone), majoor Dimitri Vandromme (directeur preventie, preparatie en pro-actie), kolonel Kristof Dorné (zonecommandant), Lies Laridon (burgemeester Diksmuide), Peter Roose (burgemeester Veurne), Dominique Cool (burgemeester Langemark-Poelkapelle). © JT
Redactie KW

Vele brandweermannen en -vrouwen van de brandweerzone Westhoek sloten de ‘Dag van de Brandweer’ af in de zaal Iseland van de vismijn in Nieuwpoort. Een static show met het nieuwste materiaal stond voor de ingang van de zaal netjes opgelijnd.

In de zaal waren er toespraken van Emmily Talpe, burgemeester van Ieper en voorzitter van de hulpverleningszone, burgemeester van Nieuwpoort Geert Vanden Broucke en kolonel Kristof Dorné zonecommandant.

Alle medewerkers werden bedankt voor hun inzet want 2022 was immers een druk jaar met een absoluut record aan interventies: 9.735 brandweertussenkomsten en 15.582 ambulanceritten werden uitgevoerd.

Na de toespraken was het aanschuiven voor een receptie en een walking dinner. Een 400-tal aanwezigen, brandweermannen en vrouwen met partner genoten van het feest. (JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier