BlitZ viert tienjarig bestaan met nieuw album en supershow in Verso in Ingelmunster

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vanaf dag één was hun doel het brengen van interactieve kindershows met bijhorende vernieuwende kindermuziek. De opvoeder in Den Achtkanter in Kortrijk en de leerkracht in Marialoop zijn daarin geslaagd. Met optredens over het hele land en catchy singles die het jonge volkje én heel wat ouders bekoren, doet BlitZ het ondertussen al tien jaar lang meer dan uitstekend.

In de voorbije weken scoorde hun recente single Chill Relax sterk op Itunes en YouTube. In de voorbije maanden zat het duo ook niet stil en doken ze de studio in voor de opnames van hun derde album 10. Op de cd staan tien BlitZe-hits, waaronder de recente singles aangevuld met nieuw materiaal of in totaal 20 nummers. Hun nieuwste album en tienjarig bestaan vierden ze met een spetterend optreden in Discotheek Verso in Ingelmunster, waarop ze minstens 200 kinderen en ouders mochten verwelkomen die enthousiast meezongen met hun bekende hits Tijd voor een selfie, Samen met BlitZ, Doe De Dabidee!... én die ook uitbundig meedansten. BlitZ brachten diverse nummers met danseressen.

Op het einde van hun show zeiden ze dankjewel aan de vele mensen die hen al die jaren al steunen en helpen, inclusief technieker Jan, de papa van Pieterjan. Hij kreeg een mooie canvas als aandenken. Ook Jens en Pieterjan trakteerden zichzelf op een mooie canvas met daarop een hoesafdruk van de singles die ze al uitbrachten.

Er was ook taart en er waren ook felicitaties van enkele bekende Vlamingen die speciaal waren afgezakt, onder wie zangeres Laura Omloop, zanger Louis Flion, accordeonist Tom Weedaege, zangeres Anja Yelles, organisator Ignace Crombé… Na de showcase signeerden Pieterjan en Jens nog diverse nieuwe cd’s en poseerden ze nog lang bij hun vele trouwe grote én vooral kleine fans.

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.