Anderlechtspeler Sieben Dewaele bezoekt oude school

De kinderen mochten vandaag hun idool ontvangen in de klas. Op de laatste rij herkennen we Juf Magali De Groote, Sieben Dewaele en juf Marischka Santens. © XC
Redactie KW

De Vichtse basisschool ‘De Beukennoot’ kreeg woensdagochtend 6 november bezoek van een oud-leerling. Sieben Dewaele (20) uit Vichte, speler van het eerste elftal van RSC Anderlecht, bracht de school een bezoek om foto’s te maken voor een verjaardagskalender. Die kalender is een initiatief van het vierde leerjaar voor De Warmste Week.

Het was alle hens aan dek voor de leerlingen, voor hen was woensdag een speciale dag. Anderlechtspeler Sieben Dewaele zou langskomen in het vierde leerjaar. De kinderen stonden in een rij om sjaals, mutsen, truitjes en allerhande kledij te laten handtekenen door Sieben. En dat deed de sympathieke oud-leerling met plezier.

“In plaats van koekjes bakken of wafeltjes verkopen, wilden we het dit jaar anders aanpakken in het vierde leerjaar. We maken een verjaardagskalender met bekende personen uit de streek en kinderen uit de klas. Vandaag komt Sieben dus poseren voor een aantal foto’s. Die kalenders zullen we dan verkopen via de kinderen of onze site”, vertelt juf Magali De Groote van het vierde leerjaar ‘A’. Naar welk goed doel de opbrengst zal gaan, moeten de kinderen nog beslissen. Komen ook nog langs voor de kalender: Spelers van SV Zulte Waregem, ex-miss België Justine De Jonckheere, The Voice-deelnemer Tom Verhaeghe en plaatjesruiter Michiel Cnudde.

(XC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier