“Alternatief voor vaak te zoete non-alcoholische drankjes”

(gf) © Pieter D'Hoop
Piet De Ville

Stijn De Graaf, Julie Vanmaekelbergh en Sarah Dhiet – drie ondernemende Bruggelingen met een pak ervaring in de drankensector, lanceren samen drie nieuwe alcoholvrije drankjes onder de noemen ‘gutss’.

De drie initiatiefnemers weten waarover ze spreken. Stijn en Sarah werken al samen in de wereld van de champagne en Julie is zelfstandig sales manager, onder meer ook in de drankensector. “Er zijn ook tal van redenen om alcoholvrij te leven of er soms voor te kiezen: je gezondheid, je zwangerschap, intolerantie of bewust willen kiezen voor een andere levensstijl. De markt van niet-alcoholische aperitieven wordt gedomineerd door een zoet en ongezond aanbod”, klinkt het bij het drietal.

Ze wilden zelf beter doen en gingen in zee met een gespecialiseerd bedrijf dat ook samenwerkt met een universiteit om een perfect eindproduct te bekomen. “Het resultaat is Gutss: een smaakvol, alcoholvrij aperitief dat veganistisch, glutenvrij en laag in calorieën is, maar toch die typische bite heeft waar iedereen van houdt in alcoholische tegenhangers”, klinkt het bij het team achter Gutss. Er zijn drie smaken: de Gutss Botanical Dry, de Cuban Spiced en de Italian BitterSweet.

Bestellingen en info via: https://gutssdrinks.com/

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.