Allan Deschodt keert terug naar KSV Diksmuide A

Allan Deschodt.© foto Bart
Allan Deschodt.© foto Bart
Redactie KW

Woensdagavond is een akkoord bereikt met Allan Deschodt (46) om vanaf het seizoen 2021-2022 de nieuwe trainer te worden van KSV Diksmuide in eerste provinciale. Deschodt keert terug naar het vertrouwde nest en volgt Christ Vandevijvere op. Steve Cottry verlengde zijn overeenkomst bij de B-ploeg.

Allan Deschodt beschikt over een UEFA A-diploma. Hij was vele jaren actief als speler en als trainer bij de Boterjongens. Allan stond de voorbije 15 jaar onder meer aan het roer van KSV Diksmuide, FC Langemark, KVK Ieper, fusieploeg KVK Westhoek, Torhout KM en tot nu bij FC Gullegem.

“Allan is een trainer met een mening en een duidelijke filosofie waarin ook de jeugd een belangrijke rol krijgt”, laat het bestuur weten.

Steve Cottry heeft dan weer verlengd als trainer van de B-ploeg in derde provinciale. “Steve heeft al bewezen dat hij een uitstekende trainer en een bijzonder aangename man is die ontzettend goed met jeugd kan werken. Een echte vakman. We zijn dan ook heel blij dat hij zijn opdracht bij KSVD verlengt”, klinkt het nog bij het bestuur.

(API)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.