Sp.a de markt op tegen stilstand in Menen

De sp.a delegatie trok naar de markt om hun standpunt uit te leggen. V.l.n.r. federaal parlementslid Melissa Depraetere, lokale voorzitter Kasper Vandecasteele, schepen Angelique Declercq, secretaris Danny Depaepe, Kenneth Vermeulen, Sofie Moerkerke en Simon Callewaert. © SLW
Redactie KW

Net als overal elders in het land voerde sp.a Menen actie tegen de stilstand die op dit moment het Belgische landschap in een houdgreep klemt. In Menen gebeurde die actie tijdens de wekelijkse zaterdagmarkt.

“Mensen vinden dat de politiek vandaag niet werkt. Ze hebben gelijk. Het is tijd om opnieuw vooruit te gaan. Met oplossingen die werken voor iedereen”, zegt federaal volksvertegenwoordiger Melissa Depraetere. Dat doet de delegatie onder meer door bezoekers van de markt aan te spreken.

De ommekeer waar sp.a om verzoekt is in eerste instantie een sociale ommekeer. “De problemen waar mensen wakker van liggen zijn hun loon, hun pensioen, veiligheid en de beste zorg voor iedereen“, vindt Kasper Vandecasteele, voorzitter van de lokale sp.a afdeling. “We willen opnieuw vooruit en daarom nodigen we de Menenaars uit om hun stem te laten horen op www.opnieuwvooruit.be.”

(SLW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.