Nieuw kampeerwagenterrein langs oude Leie in Menen

© WO
Redactie KW

Langs de oude Leiearm, ter hoogte van de sporthal Badhuis, opende de stad Menen maandag een nieuw kampeerwagenterrein.

“Ik ben ondanks de coronaperikelen vandaag een gelukkige burgemeester”, zo opende Eddy Lust. “Het kampeerterrein sluit aan met het advies dat we kregen om vakantie in eigen land te promoten maar ook met onze nieuwe huisstijl. Onze slogan is immers ‘Stad Menen-Stad waar je thuiskomt’. Iedereen is bij ons welkom, nu ook iedereen met zijn spreekwoordelijk huis op wielen.”

Zowel schepen Breye als schepen Vandenbulcke en Stefaan Gheysen, directeur van Westtoer legden de nadruk op de prachtige omgeving waar het Kampeerwagenterrein zich bevindt. Op wandelafstand van het koopcentrum de Barakken en Rijselstraat, op een kleine boogscheut van het zwembad en zijn brasserie, op wandelafstand van de Grote Markt en mooie wandelingen maken of te fietsen langs de Leie en omliggende steden en gemeenten behoort tot de mogelijkheden.

Camerabewaking

Er is plaats voor vier kampeerwagens, die betalen 15 euro per dag maar mogen maximum drie keer overnachten. Er is een barbecue op het terrein, een zittafel en douchen kan in de aangrenzende sporthal van het Badhuis. Het terrein wordt bewaakt door vijf camera’s. (WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.