“Wil je mij tegen de muur plakken of in de grond boren?”: Brugse politica Mercedes Van Volcem doet opvallende oproep

Stefan Vankerkhoven

Politici maken rare capriolen en zoeken originele ideeën om in het vizier en de gunst van de kiezer te komen. De Brugse Mercedes van Volcem (Open VLD) pakt uit met een opvallende creatie op Instagram: “Hey, wil je mij tegen de muur plakken of in de grond boren?

Het is alle hens aan dek bij Open VLD. Omdat de liberalen slecht scoren in de peilingen, is de kans groot dat sommige parlementairen uit de boot vallen. Vlaams parlementslid Mercedes Van Volcem moet voor de Vlaamse verkiezingen de lijsttrekkersplaats aan haar stadsgenoot Jasper Pillen laten en verhuist in juni naar de tweede plaats op de West-Vlaamse Kamerlijst, na lijsttrekker Vincent Van Quickenborne.

(lees verder onder de foto)

Mercedes Van Volcem pakt uit met aparte foto.
Mercedes Van Volcem pakt uit met aparte foto.

Leuke reacties

Tijdens de campagne pakt Mercedes Van Volcem uit met een opvallende stunt. Op Instagram circuleert haar foto met de opvallende uitspraak: “Hey, wil je mij tegen de muur plakken of in de grond boren?”

Haar duiding is: “Het is geen affiche, die komt later. Ik stel gewoon de vraag of de mensen mijn foto willen ophangen aan hun venster of ik een bord mag plaatsen in hun voortuin. Op een creatieve en leuke manier bedacht, toch? Ik heb er al vele leuke reacties op gekregen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier