N-VA Ingelmunster organiseert ‘Goeiemorgen Ingelmunster’-ontbijt

De N-VA delegatie met vooraan v.l.n.r. Dorine Behaeghe, voorzitter Chantal Declercq, Martine Vanlede uit Staden, Sander Loones, Sylvie Viaene en Rolf Caers. Achteraan bemerk je v.l.n.r. Steven Demaesschalck, Diederik Vanderheeren, Lieven Maes uit Staden en Davy Claerhout. © FODI
Redactie KW

De plaatselijke afdeling van N-VA heeft een geslaagde gespreksavond met federaal parlementslid Sander Loones achter de rug. Oorspronkelijk zou ook Vlaams parlementslid Maaike De Vreese aanwezig zijn maar zij diende in extremis forfait te geven door een coronabesmetting. Na de gespreksavond organiseren ze nu komende zondag 10 juli het ‘Goeiemorgen Ingelmunster’-ontbijt.

“Na een uitstel in december 2021 door de coronamaatregelen hadden we nu een annulatie door een effectieve besmetting”, vertelt Rolf Caers, communicatieverantwoordelijke N-VA Ingelmunster. “Na een gesprek van teleurstelling spraken we kort af met Sander die blij was met de extra tijd en zonder problemen bijna twee uur de zaal kon boeien. Een sterke prestatie want het ging over financiën en institutionele zaken.”

“Over het algemeen zijn we zeer tevreden van de avond. De voorafgaande maaltijd en de mooie locatie van ’t Goed ter Couteren werden bijzonder gesmaakt en zetten meteen de toon voor een gezellige, losse babbel met tussenin vele gerichte en interessante vragen.”

“Het deed ons plezier om gasten te ontvangen van ver buiten de gemeentegrenzen, zoals Staden en Poperinge. Mooi dat we zo’n samenwerking kunnen verwezenlijken. Niemand is teleurgesteld naar huis gegaan. Ook wij niet. Sander Loones liet nadien nog optekenen dat hij zeer verheugd was met de bijzonder hartelijke ontvangst.”

Goeiemorgen Ingelmunster-ontbijt

N-VA Ingelmunster gaat nu stilaan de politieke zomer in, maar niet zonder nog een keer flink uit te pakken met een klassieker van weleer: het Goeiemorgen Ingelmunster-ontbijt. Voor 10 euro serveren ze een gevarieerd aanbod, inclusief glaasje bubbels, van 8.30 tot 10.30 uur op zondag 10 juli in de polyvalente zaal van de sporthal. Kinderen tot 12 jaar eten gratis. Ook niet-leden zijn meer dan welkom. (Patrick D.)

Info: 0474 52 11 41 (Rolf Caers),rolf.caers@n-va.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier