Luc Vannieuwenhuyze wordt lijsttrekker bij CD&V Tielt-Meulebeke

Luc Vannieuwenhuyze. © GF
Redactie KW

CD&V Tielt-Meulebeke schuift weinig verrassend huidig Tielts burgemeester Luc Vannieuwenhuyze naar voor als lijsttrekker en maakt tegelijk een nieuw logo bekend. Meer details over de lijst maakt de partij voorlopig niet bekend.

“Trots kondigen we aan dat Luc Vannieuwenhuyze zich kandidaat stelt als burgemeester voor de komende gemeenteraadsverkiezingen”, aldus de partij in een persbericht. “Hij is een burgemeester met een hart voor alle burgers en de juiste persoon om de belangen van zowel Tieltenaren als Meulebekenaren te verenigen in een nieuw hoofdstuk.”

In hetzelfde persbericht maakt CD&V hun nieuwe logo bekend. Daarin herkennen we de ampersand van CD&V, gecombineerd met de Meulebeekse beer en de Tieltse Hallentoren.

Luc Vannieuwenhuyze poseert op een foto tussen de andere kandidaten van CD&V, maar die dragen (voorlopig) nog allemaal een masker.
Luc Vannieuwenhuyze poseert op een foto tussen de andere kandidaten van CD&V, maar die dragen (voorlopig) nog allemaal een masker. © GF

Opvallend is dat Vannieuwenhuyze op een foto poseert tussen de andere kandidaten van CD&V, maar die dragen (voorlopig) nog allemaal een masker. Volgende week komt de partij met meer details over de lijst. (SV)