Gratis boek van Brugs kandidaat-burgemeester Pablo Annys te koop in de Kringwinkel

Het gratis boek van Pablo Annys is te koop in de Kringwinkel... © Davy Coghe
Stefan Vankerkhoven

Brugge met (b)allen, het boek dat Pablo Annys, lijsttrekker voor Vooruit en kandidaat-burgemeester in Brugge, sinds vorig jaar gratis verspreidt met zijn lokaal kiesprogramma, is opgedoken in de Kringwinkel. Het wordt er verkocht voor 6 euro.

Mintus-voorzitter en schepen Pablo Annys heeft in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen al meer dan 6.000 exemplaren van Brugge met (b)allen gratis uitgedeeld aan sympathisanten tijdens huisbezoeken. Het boek, waarin hij zijn politieke toekomstvisie voor Brugge poneert, is trouwens nog altijd zonder kosten online te bestellen via de website bruggemetballen.be.

Sperperiode

Enkele lezers hebben, na een eerste lectuur (?), het boek geschonken aan de Kringwinkel. Daar liggen enkele exemplaren te koop voor 6 euro. We peilden naar een reactie van de auteur.

Pablo Annys zegt: “Je bent niet de eerste die het mij zegt. Het is mooi en grappig om te zien dat de Kringloopwinkel voor een goed doel mijn boek te koop aanbiedt. Ik heb er zelfs weet van dat iemand het boek al gekocht heeft. Zelf promoot en verspreid ik het boek momenteel tijdelijk niet meer, want we zitten in de sperperiode van de Vlaamse verkiezingen.”

“Na juni zal ik er opnieuw de aandacht op vestigen als de campagne voor de lokale verkiezingen start. Want Brugge met (b)allen is een uitnodiging gericht aan de Bruggelingen om mee te bouwen aan het Brugge van 2030”, aldus Pablo Annys.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier