Gemeentebelangen met vertrouwen naar gemeenteraadsverkiezingen

Het huidige college bij de voorstelling van de nieuwe slogan. © EF
Marc Desender
Marc Desender Medewerker KW

Op de eerste afterworkdrink in OC De Galoye in Loker heeft Gemeentebelangen hun verkiezingsslogan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. Die wordt “met vertrouwen verder”. “We merken dat we vertrouwen kunnen hebben om verder te bouwen op de afgelopen jaren”, zegt burgemeester Wieland De Meyer.

Gemeentebelangen wil ook de komende legislatuur op wederzijds vertrouwen bouwen. “Samen met onze inwoners, gemeentelijke medewerkers, ondernemingen en verenigingen konden we de afgelopen jaren op elkaar vertrouwen om kleine en grote dossiers tot een goed einde te brengen. Samenwerken loonde meer dan meer, denk maar in de doorbraken in grote dossiers zoals De Kosmos, Begoniapark, Klooster Nieuwkerke, Chalet in Kemmel, mobiliteit in de Komenstraat en Nieuwkerke.”

In tegenstelling tot de andere politieke partijen in Heuvelland blijft Gemeentebelangen een lokale partij. “Het vertrouwen in de nationale politiek is bij velen weg. Wij willen daartegenover ons model stellen: een onafhankelijke, lokale partij, die los van de nationale partijen en dicht bij de burgers werkt. Dat is het model waarbij burgers wel vertrouwen kunnen hebben in het lokale bestuur,” aldus nog Wieland De Meyer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier