Al enkele zomerkampen volzet in Roeselare, maar er is nog voldoende aanbod

Onder meer op het Kerelsplein is er een vakantiewerking, op de foto schepen Dirk Lievens. (foto SB)© Stefaan Beel
Onder meer op het Kerelsplein is er een vakantiewerking, op de foto schepen Dirk Lievens. (foto SB)© Stefaan Beel
Thomas Dubois

De kampen tijdens de zomervakantie zijn een succes, sommige zijn al volzet. Een volledig overzicht vind je op de website.

Bert Wouters (Groen) ging op de gemeenteraad in Roeselare dieper in op het vakantieaanbod. “De grote vakantie staat voor de deur, traditioneel voor ouders de periode waar een moeilijke puzzel moet gelegd worden. Negen weken vakantie, terwijl je zelf maar enkele weken thuis kan zijn, het zorgt in veel gezinnen voor slapeloze nachten. Wie nu nog op zoek moet naar een kamp of activiteit zal het op zijn minst knap lastig krijgen.”

“Hoe staat het met het eigen aanbod? Is alles al volzet of zijn er nog steeds plaatsen beschikbaar voor deze zomer? Heb je als stad ook zicht op het externe aanbod en de bezetting daar?”

Schepen Dirk Lievens (CD&V): “Dit jaar gaan we geen losse dagactiviteiten doen, maar daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod. Een normale werking is nog niet mogelijk. Inschrijven voor de speelpleinwerking kan nog. Wat de kampen betreft zijn er al enkele volzet. Op de website vind je een mooi overzicht van de verschillende activiteiten en waar er nog plaats is.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten