Gemeenteraad Anzegem drukt medeleven uit aan Rik Colman en zijn familie

Rik Colman.
Rik Colman.
Redactie KW

Recent werd oppositieraadslid Rik Colman (CD&V-Eendracht) opgenomen in het ziekenhuis. Uit discretie worden er geen details vrijgegeven.

Bij aanvang van de gemeenteraad in ontmoetingscentrum De Linde in Ingooigem, drukten de verschillende fracties hun medeleven uit tegenover Anzegemnaar Rik Colman en zijn familie.

Raadslid en arts Stephan Titeca (CD&V-Eendracht) drukte in naam van de oppositie zijn bezorgdheid uit over Colman zijn toestand en wenste Rik en zijn naasten sterkte bij de lange revalidatie.

Burgemeester Gino Devolgelaere (SAMENéén) stelde dat de ganse gemeenteraad zich hierbij aansloot en sprak zijn medeleven uit in naam van de voltallige coalitie. “We hopen hem hier zeker terug te zien”, klonk de burgemeester.

Intense gesprekken

Jeremie Vaneeckhout drukte ook uitdrukkelijk zijn hoop uit in naam van zijn partij INZET. “Laten we hopen op een mirakel”, zei de fractievoorzitter. “Ook namens onze fractie scharen we ons achter de woorden van steun. Er waren vaak intense gesprekken met Rik over de toekomst van onze gemeente. Maar sowieso is het leven meer dan aan politiek doen. We wensen Rik een goed herstel en hopen hem snel terug te zien.” (GV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.