Politie en parket zoeken getuigen van brutale carjacking in Kortrijk

Redactie KW

Op vraag van het parket van Kortrijk is een opsporingsbericht verspreid waarin een oproep wordt gedaan naar getuigen van de brutale carjacking van zaterdagnacht in Kortrijk. Het incident deed zich voor op de parking van de wegpolitie tegenover de Kinepolis. Daarbij is een huisarts uit Harelbeke levensgevaarlijk gewond geraakt.

De feiten worden in verband gebracht met de reeks gewelddadige voertuigdiefstallen die sinds begin dit jaar de Belgisch-Franse grensregio teistert. De politie vermoedt dat de drie daders zich verplaatsten met een blauwe metaalkleurige Audi A3. Eerder op de avond hadden zij wellicht al geprobeerd in te breken in de woning van het slachtoffer en zijn vrouw aan de Stasegemsesteenweg in Harelbeke.

Wie zaterdagavond en nacht tussen 21u30 en 00u15 in de buurt van de Kinepolis was en een blauwe metaalkleurige Audi A3 heeft opgemerkt, wordt gevraagd zich te melden op het gratis nummer 0800/30 30 0 Ook personen die getuige waren van de carjacking of die verdachte zaken opgemerkt hebben aan de woning van de slachtoffers zaterdagavond, kunnen de speurders contacteren.

Dit bericht staat ook op www.politie.be

Politie en parket zoeken getuigen van brutale carjacking in Kortrijk

Bekijk hier de reportage

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.