Opnieuw wissel in Pittems schepencollege

Redactie KW

Tijdens de voorbije gemeenteraad op maandag 30 januari stond opnieuw een wissel binnen het schepencollege op de agenda : Gisèle De Bever gaat, Mieke Serry komt.

Eerste schepen Gisèle Gardeyn-Debever had immers met een schrijven van 6 januari aan de voorzitter van de gemeenteraad laten weten dat zij per 30 januari haar schepenambt wenste neer te leggen. Zij werd tijdens de voorbije raadszitting uitvoerig bedankt door burgemeester Ivan Delaere voor haar zowel op gemeentelijk, provinciaal, Vlaams als federaal vlak nooit aflatende inzet voor Pittem en de regio errond. Gisèle zelf benadrukte dat zij als een gelukkige vrouw een stap terug zet en dat zij uit haar lange carrière alleen de positieve zaken zal onthouden. Aansluitend legde haar opvolgster Mieke Serry de eed af in handen van burgemeester Ivan Delaere. Zij zal in de rangorde als schepen de vierde plaats bekleden. (JG)

Lees het volledige gemeenteraadsverslag in Krant van West-Vlaanderen (De Weekbode editie Tielt) van vrijdag 3 februari 2012.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.