Man (22) onder invloed richt ravage aan langs N8 in Vleteren

(Foto TP)
Redactie KW

Een bestelwagen met twee jongemannen crashte zaterdagnacht onder meer tegen een geparkeerde wagen langs de N8 in Vleteren. De bestuurder was onder invloed.

De hulpdiensten kregen in de nacht van zaterdag op zondag om 3.40 uur melding van een ongeval in Vleteren. Op de Woestenstraat, een stuk van gewestweg N8, raakte een bestelwagen van de weg tussen de Vleterse dorpen Woesten en Oostvleteren. De rode Renault Kangoo knalde tegen een ander voertuig, dat geparkeerd stond langs de weg. Door de klap werd de aangereden Dacia Logan MCV tegen een gevel geduwd. Ook een gedenkteken voor de Eerste Wereldoorlog deelde in de brokken.

Verkeersdeskundige

Brandweer Westhoek werd opgeroepen omdat er sprake was van een gekneld persoon in de Renault Kangoo. Volgens vaststellingen van politiezone Arro Ieper zaten twee 22-jarige mannen uit Vleteren in de bestelwagen. De bestuurder was onder invloed en bleek niet gewond, zijn passagier was licht gewond. Het parket van West-Vlaanderen stuurde een verkeersdeskundige naar de plaats van het ongeval om de omstandigheden verder te onderzoeken. (TP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier