Kop-staartaanrijding aan afrit Expresweg in Sint-Eloois-Vijve

De Volkswagen is perte totale. © JF
Redactie KW

Drie wagens raakten beschadigd bij een stevige kop-staartaanrijding in Sint-Eloois-Vijve. Een zwarte Volkswagen reed in op een Mini Cooper die stond aan de schuiven voor de lichten, aan de afrit van de Expresweg, vlak naast de Quick. De Volkswagen raakte zwaar beschadigd en de bestuurder van de Mini raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17.20 uur. De lichten stonden op rood en een onoplettende chauffeur knalde op de achterkant van de rij wachtende auto’s. “De precieze oorzaak van het ongeval is onduidelijk”, klinkt het bij de politie. De Volkswagen die het ongeval veroorzaakte raakte zwaar beschadigd, volgens de takeldienst is de wagen perte total. De bestuurder bleef echter ongedeerd.”

Hinder beperkt

“De achterkant van de Mini Cooper waarop hij inreed raakte ook beschadigd en de bestuurder werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Die wagen schoot door de klap vooruit en raakte ook nog een derde wagen maar die kon de plaats van het ongeluk nog rijdend verlaten. De takel- en opruimwerken duurden ongeveer een uurtje maar de verkeershinder bleef beperkt. (JF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.