https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Irriterende geur leidt tot paniekaanval

De brandweer nam het zekere voor het onzekere. © CLL
Redactie KW

Woensdagnamiddag werd de brandweer ter hulp geroepen op de Oudenaardseweg, nadat een dame bevangen raakte door een irritante stof in de lucht. Eenmaal ter plaatse bleek het vooral te gaan om een paniekaanval.

Het was de dame zelf, een bewoonster van het appartementsgebouw, die de hulpdiensten verwittigde. Een stinkende en irriterende geur kwam er uit een van de garageboxen en de dame raakte in ademnood.

De brandweer nam het zekere voor het onzekere en stuurde, naast een ambulance, eveneens een ploeg met gespecialiseerde meetapparatuur ter plaatse. “De stank was inderdaad niet te ontkennen”, klonk het bij de officier ter plaatse.

Normale waarden

“Maar onze meetapparatuur gaaf geen enkel resultaat dat wees in de richting van een irritante stof die zich met de lucht had gemengd. Een grondige controle van het appartementsgebouw leverde ook helemaal niets op.”

“We gingen eveneens langs op de gronden van de gemeentelijke technische dienst, hier enkele tientallen meters verder maar dat leverde ook geen enkel resultaat op. De dame in kwestie kreeg eerste zorgen toegediend door onze medische mensen maar haar waarden zijn normaal. Mevrouw was wat over haar toeren dus denken we dat haar kortademigheid te wijten was aan een lichte paniekaanval.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten