Eline (32) dood aangetroffen op straat in Gent na val: “Ze bracht warmte in onze harten”

© Instagram Eline Verdonck
Redactie KW

De vrouw die woensdagmorgen dood aangetroffen werd in Gent is overleden door een val. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent. Het slachtoffer is de 32-jarige Eline Verdonck, die afkomstig is van Proven maar al enkele jaren in Gent woonde.

Het lichaam werd woensdagmorgen rond 5.15 uur uur aangetroffen in de Notarisstraat in Gent, een zijstraat van de Vlaanderenstraat. Het lijk werd opgemerkt door een medewerker van Bpost, klinkt het bij de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. Een wetsgeneesheer kwam ter plaatse voor verder onderzoek, samen met het plaatsdelictteam en het labo. Donderdag werd er een autopsie uitgevoerd op het lichaam. Uit het politionele onderzoek en de bevindingen van de wetsdokter is gebleken dat het slachtoffer overleden is aan de gevolgen van een val. Er zijn geen aanwijzingen van betrokkenheid van derden.

Het slachtoffer is Eline Verdonck (32). Zij groeide op in Proven en liep school in Poperinge en Ieper, maar bleef net als zoveel andere West-Vlamingen na haar studies in Gent wonen. Na haar middelbaar volgde ze de richting mode en styling in Antwerpen en daarna studeerde ze ook nog Modetechnologie in Gent. Onder de noemer ‘ElineAlina’ bracht ze haar eigen ontwerpen uit. Na een lerarenopleiding was ze ook even aan de slag als leerkracht, maar sinds een tijdje werkte ze in Café Robot op het Bijlokehof in Gent. Overal wordt verslagen gereageerd op de dood van de goedlachse en joviale vrouw. “Woorden komen tekort om te beschrijven hoe erg we het vinden je te verliezen, lieve Eline”, staat er te lezen op de Facebookpagina van Café Robot. “Je was onze keukenprinses en een super barmeid. Maar je bracht vooral warmte in de zaak en onze harten. Je zal keihard gemist worden! Rust zacht…”

(Belga/KPL/LK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.