Het dier liep op de avond van 11 november zware breuken op nadat ze door een automobilist werd aangereden. Dat gebeurde ter hoogte van de manege. Mila werd geopereerd in de dierenkliniek in Merelbeke. De hond mocht daarna naar huis bij haar baasje Laure (29) in Kruishoutem om uit te rusten. Het dier moest echter te veel hoesten en dat was veel te pijnlijk met tien gebroken ribben. Daarom werd ze nu opnieuw opgenomen in het ziekenhuis.

Er werd een crowdfunding opgestart om de medische kosten te betalen. Die lopen op tot zo'n 6.000 euro. "Ondertussen konden we via allerlei acties al 3000 euro verzamelen", klinkt het. "Alles wat we niet nodig hebben voor Mila gaat integraal naar een Animaid Belgium. De organisatie staat dag en nacht in voor het opvangen, verzorgen, opereren en adopteren van verwaarloosde en mishandelde straathonden in Griekenland."

(CMW)

Wie nog wil helpen kan dat via https://www.doneeractie.nl/all-for-mila/-31475.

Het dier liep op de avond van 11 november zware breuken op nadat ze door een automobilist werd aangereden. Dat gebeurde ter hoogte van de manege. Mila werd geopereerd in de dierenkliniek in Merelbeke. De hond mocht daarna naar huis bij haar baasje Laure (29) in Kruishoutem om uit te rusten. Het dier moest echter te veel hoesten en dat was veel te pijnlijk met tien gebroken ribben. Daarom werd ze nu opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Er werd een crowdfunding opgestart om de medische kosten te betalen. Die lopen op tot zo'n 6.000 euro. "Ondertussen konden we via allerlei acties al 3000 euro verzamelen", klinkt het. "Alles wat we niet nodig hebben voor Mila gaat integraal naar een Animaid Belgium. De organisatie staat dag en nacht in voor het opvangen, verzorgen, opereren en adopteren van verwaarloosde en mishandelde straathonden in Griekenland." (CMW)