Van Dubai tot Oostende: realityreeks volgt leven van Megan uit ‘Temptation Island’

Megan Desaever raakte bekend dankzij ‘Temptation Island’. © Instagram Megan Desaever
Bert Vanden Berghe

Megan Desaever, vooral bekend van haar opmerkelijke passage in ‘Temptation Island’, krijgt een eigen realityreeks. ‘Megan: een bewogen jaar’ zal in het najaar exclusief te zien zijn op Streamz.

In 2018 nam Megan Desaever met haar toenmalig vriendje Kevin deel aan ‘Temptation Island’ en sindsdien is haar leven voorgoed veranderd. De relatie liep al snel op de klippen, maar ze bouwde nadien in geen tijd een heuse carrière op als realityster in onder andere ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en maakte haar opwachting in de Streamz Original documentaire ‘OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid’ waar ze haar eerste stappen zette in de wereld van adult content.

Megan had toen een duidelijk doel voor ogen: eigen baas zijn en veel kunnen reizen. Missie geslaagd. Haar social media ontplofte met meer dan 250.000 volgers waardoor ze als fulltime influencer werkt en haar OnlyFans-account een lucratieve business is geworden. Maar haar rise to fame gaat niet zonder slag of stoot. De realityster moet omgaan met een plotselinge switch van onbekende girl-next-door tot extreem gemediatiseerde coverbabe.

Megan komt naar eigen zeggen ook nog altijd graag thuis in Oostende.
Megan komt naar eigen zeggen ook nog altijd graag thuis in Oostende. © Streamz

In de realitysoap krijgen we een inkijk in de dagdagelijkse bezigheden van Megan. We volgen haar glamoureuze leven in Dubai van fotoshoots op parelwitte stranden, een woestijnsafari in de rode duinen tot feestjes op luxe jachten en clubs. Maar we krijgen ook het alledaagse leven van Megan in Oostende te zien waar ze in alle rust thuiskomt en openhartige gesprekken voert met haar mama. Samen bespreken ze haar stormachtige relaties, nieuwe liefde Oliver, gecompliceerde familiebanden en niet-onbesproken financiën. Want tussen het reizen door wacht haar ook de uitspraak van haar rechtszaak.

‘Megan: een bewogen jaar’ is een productie van Lecter Media in samenwerking met Streamz. De zevendelige realitysoap zal in het najaar te zien zijn op Streamz.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier