Van de computerkamer in Blankenberge naar het hoofdpodium in Werchter: Acid brengt samen met Joost populaire hit Go Acid

© BELGA
Redactie KW

Verrassende acte de présence deze middag op de wei van Rock Werchter. Nathan Vandergunst – beter bekend als Acid – bracht er samen met de Nederlander rapper Joost de hit Go Acid op het hoofdpodium van het festival.

Joost, de artiestennaam van de 24-jarige Nederlander Joost Klein, mocht zondag de Main Stage van Rock Werchter openen. Een half jaar geleden kwam er een samenwerking tussen Joost en de bekende West-Vlaamse Youtuber Acid (het alter ego van Nathan Vandergunst). Het lied Go Acid werd zondagmiddag live gebracht door de twee jongemannen op de Main Stage van Rock Werchter.

Nog meer West-Vlamingen

“Kus je vrienden, kus je ouders, het leven is te kort om ruzie te maken”, adviseerde Acid nog, waarna hij het podium weer verliet.

Na Go Acid volgde in het halfuur durende optreden onder meer nog Ik Wil Je, de klassieker van De Kreuners die door Joost in een modern jasje gestoken werd. Ook frontman Walter Grootaers verscheen op het podium.

Later vandaag staan met Balthazar nog andere West-Vlamingen op de Main Stage. Hun optreden start om 17.05 uur. De Red Hot Chili Peppers sluiten het festival af.

(API/BLG)

Bekijk hier de clip van Go Acid:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.