Opnames nieuw seizoen Restaurant Misverstand met Dieter Coppens gestart in de Westhoek

Dieter Coppens en Seppe Nobels ‘landen’ aan de IJzer. © VRT
Bert Vanden Berghe

Gisteren zijn de opnames gestart van het vierde seizoen van Restaurant Misverstand. In dit nieuwe seizoen zwaait Restaurant Misverstand de deuren open in een landelijke en idyllische arena in de Westhoek.

Nadat Dieter Coppens al eerder halt hield in Oostende met Restaurant Misverstand, zakt de televisieploeg af naar de Westhoek. Het restaurant zal huisvesten in een gerenoveerde boerderij waar je uitkijkt over de velden, maar een specifieke locatie werd niet gedeeld om de opnames niet te storen. Dieter Coppens neemt opnieuw acht bijzondere mensen met dementie op jonge leeftijd onder de arm voor een unieke ervaring. Naast hun werk in het restaurant zullen de medewerkers dit seizoen ook kunnen proeven van de boerenstiel en het boerderijwerk.

De medewerkers zullen ook deze keer niet alleen samen werken maar ook samen leven tijdens hun werkweek.
De medewerkers zullen ook deze keer niet alleen samen werken maar ook samen leven tijdens hun werkweek. © VRT

Ook dit jaar heeft chef Seppe Nobels de leiding over de keukenbrigade. In deze arena kan hij opnieuw en meer dan ooit inzetten op verse en lokale producten van het moment, van het veld, recht naar het bord. De medewerkers zullen ook deze keer niet alleen samen werken maar ook samen leven tijdens hun werkweek. Ze verblijven samen op een rustiek en landelijk domein, vlak aan de IJzer. Een plek waar ze kunnen genieten en tot rust komen. Hier kunnen ze elkaar als lotgenoten nog beter leren kennen en een hechte band opbouwen.

Een precieze uitzenddatum is nog niet bekend.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Expertise