Ook ‘combiplassers’ gespot op de set van de serie ‘Nonkels’

Rik Verheye (Willy), Jelle De Beule (Luc) en Wim Willaert (Pol) poseren bij een politiecombi alsof ze er tegen aan het plassen zijn. © Instagram
Camille Jonckheere

Acteur Rik Verheye uit Knokke-Heist deelde donderdag een foto op zijn sociale media van op de set van de serie ‘Nonkels’. Op de foto staan de drie mannelijke hoofdpersonages tegen een politiecombi te plassen. Een verwijzing naar de drie gasten, die tegen een combi plasten op het verjaardagsfeestje van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) in Kortrijk.

Of deze grap ook in het nieuwe seizoen zal komen, is nog niet duidelijk en daarvoor wordt het ook nog even afwachten.
Of deze grap ook in het nieuwe seizoen zal komen, is nog niet duidelijk en daarvoor wordt het ook nog even afwachten. © Instagram

Op 17 augustus gingen de opnames voor het tweede seizoen van de West-Vlaamse reeks ‘Nonkels’ van start. Af en toe delen de acteurs en de crew een beeld op sociale media als blik achter de schermen. Donderdag deelde Rik Verheye, die nonkel Willy, uitbater van Kunstgrassen Willy speelt, een grappige foto van op de set. Hijzelf staat samen met Jelle De Beule (Luc) en Wim Willaert (Pol) zogenaamd tegen een politiecombi te plassen terwijl de politie erop staat te kijken.

In nieuwe seizoen?

De foto is een verwijzing naar de commotie de afgelopen weken over het vijftigste verjaardagsfeestje van minister Vincent Van Quickenborne, waar er drie gasten meermaals tegen een lege combi gingen plassen, die er stond ter bescherming van de minister. Om te weten of deze grap ook effectief in het nieuwe seizoen van Nonkels zal zitten, is het nog even wachten. Want het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op antenne komt.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier