Nieuw seizoen van De Mol begint op 24 maart… en onze mollenvanger Marc zit weer klaar: “Zijn er twee saboteurs?”

Gilles De Coster is opnieuw de presentator van dienst. © Play4
Marc Denys
Marc Denys Enthousiaste mollenvanger uit Veurne

Beste vrienden, het aftellen kan officieel beginnen! Vorige week waren we getuige van vreemde Strava-ritjes op Instagram, een verdachte padelwedstrijd (dubbelspel), een foutje in het scherm van De tafel van Gert en projecties op gebouwen in Antwerpen, Gent en Leuven. Het getal 2 (verstopt in het midden van de iconische duimafdruk) was daarin de rode draad. Deze maandagmorgen presenteerde Gilles De Coster ons de kers op de moltaart in de vorm van een wel heel mysterieuze teaser. Krijgen we binnenkort een seizoen met twee Mollen?

Misschien is het handig om even op te lijsten wat we nu al zeker weten: het nieuwe seizoen gaat van start op zondag 24 maart op Play 4. Een week eerder worden in Café De Mol de kandidaten bekendgemaakt. Het decor van het nieuwe molseizoen wordt het wondermooie Italiaanse eiland Sicilië. Gilles De Coster is opnieuw de presentator van dienst.

Maar er zijn ook nog enkele onzekerheden. Hoeveel kandidaten komen er aan de start? Zullen er effectief twee saboteurs zijn of krijgt de Mol een rechterhand in de vorm van een bij-Mol? Krijgen we op Sicilië misschien een strijd tussen twee groepen die tegen elkaar strijden (met in elke groep een saboteur) of wordt er dit jaar in duo’s gespeeld?

Heel veel vragen blijven voorlopig open en dat dankzij die adembenemende teaser die echt tot de verbeelding spreekt. De exacte woorden van Gilles De Coster: “Een nieuw hoofdstuk in de kronieken van het Verraad. Al jaren speelt de Mol dubbelspel. Maar in Sicilië wordt het anders. Dubbel zo moeilijk. Want niet alleen de Mol speelt dit keer dubbelspel.”

Leuk weetje: de grote finale kan je op zondag 12 mei opnieuw live volgen op groot scherm in Kinepolis Antwerpen. Dat in aanwezigheid van Gilles De Coster en de deelnemers van dit én vorige seizoenen. Tickets kan je kopen op de website van Kinepolis.

Tot ‘Ollemolle Mol’!

Mollenvanger Marc Denys laat ook dit jaar zijn licht schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep