KIJK – Mooi compliment voor Camille! Clouseau covert ‘Vuurwerk’ in Liefde Voor Muziek

Regi, Stan Van Samang, K3, Johannes Genard, Tourist LeMC, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro en Suzan & Freek zijn binnenkort te zien in het jubileumseizoen. © VTM
Bert Vanden Berghe

Binnenkort start het tiende verjaardagsseizoen van Liefde Voor Muziek. VTM lost al de eerste beelden waarbij Clouseau een nummer van Camille covert.

Speciaal voor dit bijzondere jubileum keert per voorgaand seizoen één artiest terug om samen op een nieuwe, muzikale reis te vertrekken. Met Stan Van Samang, Johannes Genard van School is Cool, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek en K3 zaten nooit eerder zoveel topartiesten tegelijk in het programma.

Radiopremière

Ook Koen en Kris Wauters zijn dus opnieuw van de partij en durven het aan om de megahit Vuurwerk – die Regi samen met Stefaan Fernande, Lester Senior en CAMILLE schreef – in het Clouseau-kamp te trekken.

Het resultaat is dan ook een op-en-top Clouseau-nummer. De song kreeg vanochtend zijn radiopremière en werd al in absolute primeur gelost, als opwarmer voor het gloednieuwe Liefde voor Muziek-seizoen.

Bekijk het hier:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier