Jens Dendoncker presenteert nieuwe quiz op VTM

Jens en Julie waren ook al samen te zien in The Masked Singer. © VTM
Bert Vanden Berghe

Vanaf vandaag, 14 november, start ‘Even Goeie Vrienden’ op VTM. De gloednieuwe quiz wordt gepresenteerd door Jens Dendoncker en Julie Van den Steen.

Vier weken lang, vier avonden per week, nemen negen verrassende BV-duo’s het tegen elkaar op in de gloednieuwe quiz Even Goeie Vrienden. Daarin brengen Julie Van den Steen en Jens Dendoncker elke week drie duo’s van bekende Vlamingen samen die elkaar niet kennen, maar waarvan ze denken dat die elkaar perfect gaan aanvullen. Welke vage kennissen ontpoppen zich tot een ijzersterk quizkoppel en kennen het antwoord op alle prangende vragen van quizmasters Julie en Jens? Wie wint ronde na ronde dankzij creativiteit, parate kennis en mensenkennis? En wie verliest, maar blijft hopelijk wel Even Goeie Vrienden?

Gunter Lamoot

Het kersverse quizkoppel dat de aftrap mag geven voor de eerste spelweek is ex-miss België Celine Van Ouytsel en geldexpert Paul D’Hoore. “Ik weet veel over geld maar het nadeel is dat als je van één ding veel weet in de diepte, je in de breedte natuurlijk een stuk minder weet”, vertelt Paul. “En ik weet van veel dingen weinig, dus misschien vormen we wel een goede mix”, lacht Celine. Zij nemen het op tegen comedian Vincent Voeten en muzikaal acteertalent Francisco Schuster. “Ik weet alles over jachtvliegtuigen uit WOII. Maar of dat van pas gaat komen in deze quiz, daar vrees ik voor”, lacht Vincent. Op dinsdag verwelkomen Jens en Julie het derde weekduo: vage kennissen Gunter Lamoot en Koen Crucke. Deze drie duo’s nemen het op maandag, dinsdag en woensdag per twee afwisselend tegen elkaar op.

‘Even Goeie Vrienden’, vanaf 14 november, van maandag tot donderdag om 21.55 uur bij VTM.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.