Eloïse Pontoizeau in Blind Auditions van The Voice Kids: “Ik zou later graag écht een zangeres worden”

Eloïse had al podiumervaring, maar nog niet op tv. (foto VTM)
Piet De Ville

In de vijfde en laatste reeks ‘Blind Auditions’ van The Voice Kids zien we vrijdag onder meer de 10-jarige Eloïse Pontoizeau uit Zedelgem aan het werk. “Ik zou later écht graag professioneel zangeres worden”, zegt Eloise.

Vrienden en familie van de Zedelgemse Eloïse Pontoizeau zitten vrijdagavond zeker op het puntje van hun stoel. Dan is Eloïse namelijk te zien in de vijfde en laatste reeks ‘Blind Auditions’ van The Voice Kids op VTM. Coaches Duncan Laurence, Laura Tesoro, KR en Metejoor maken dan hun keuzes om hun team te vervolledigen om mee naar de Knock-Outs te gaan. Of Eloïse effectief doorgaat zien we dus vrijdagavond.

“Ik heb altijd al graag en veel gezongen”, zegt Eloïse. “Eigenlijk al van toen ik 5 à 6 jaar oud was. Het is nu wel mijn eerste keer op tv maar niet de eerste keer dat ik op een podium sta. Zo trad ik al op met de groep Soulmates en ik zong het nummer Porselein van Yasmine.”

Zeemeerminzwemmen

Eloïse is duidelijk wel een bezige bij want ze danst ook nog ballet bij dansschool Rose De Leyn in Brugge en rijdt paard bij manège De Loof in Torhout. En dan heeft ze nog een bijzonder hobby: ‘zeemeerminzwemmen’. “Dat heb ik eens gezien in een filmpje op YouTube en dat leek me enorm leuk. En dan heb ik aan mijn papa voor kerstmis zo’n zeemeerminstaart gevraagd en ik ga er nu regelmatig mee zwemmen in een zwembad waar het toegelaten is”, vertelt Eloïse.

Vrijdagavond brengt ze het nummer Darkside van Alan Walker. “Dat is lange tijd mijn lievelingsliedje geweest en de mensen van The Voice Kids waren er mee akkoord dat ik dat nummer zou brengen”, klinkt het. “Ik mag nog niet veel verklappen natuurlijk maar ik was zelf wel tevreden van mijn prestatie. In het hele voortraject van The Voice worden we ontzettend goed begeleid en zo is mijn zangtechniek sterk verbeterd. Dat op zich al is heel positief aan deze deelname. Wat ik later zou willen gaan doen? Ik zou echt héél graag professioneel zangeres worden!”

The Voice Kids op vrijdag 22 april om 20.35 uur bij VTM.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.