https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Ulrike (22) eerste bewoner van de Q-Sunset Loft

Ulrike, met zwarte trui, klinkt op haar weekje in Oostende met de Qmusic-deejays.©Robin De Raedt Qmusic
Ulrike, met zwarte trui, klinkt op haar weekje in Oostende met de Qmusic-deejays.©Robin De Raedt Qmusic
Redactie KW

Ulrike uit Lendelede mag zich de allereerste bewoner van de Q-Sunset Loft in Oostende noemen.

De 22-jarige Ulrike haalde het van Anouck uit Wespelaar en Stijn uit Peer in een spannende finale, waarin het drietal op zoek moest gaan naar drie typische geluiden van Oostende. Ulrike wist samen met de hulp van Qmusic-dj Vincent Fierens als snelste de geluiden (een hotelbel waar je op duwt, een redder die op zijn hoorn blaast en een boot die zijn motor start) te verzamelen en kreeg de sleutel van de unieke loft boven het Kursaal Oostende overhandigd van het Qmusic-ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. “Amai! Ik moet nog even bekomen. Het was de moeite, ik had het niet gedacht”, was Ulrike haar eerste reactie.

Ulrike mag een week lang genieten van 315 m² pure verwennerij met het állerbeste uitzicht van Oostende. De Q-Sunset Loft is warm, zuiders en luxueus ingericht met veel groen en zomerse attributen. Naast het ruime terras met een ongezien zeezicht van 30 meter, kijk je ook uit op het strand en de dijk van de koningin der badsteden. Er zijn ook verschillende gezellige zithoeken, twee cosy slaapkamers, een open keuken met een breed kookeiland én een gevulde koelkast, een vaste parkeerplek en nog zoveel meer. Kortom: alles waar je van droomt.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten