KW.be steekt in een nieuw kleedje

©Saklakova Getty Images/iStockphoto
©Saklakova Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt, onze website kreeg een grondige opfrissing.

Met de nieuwe lay-out van KW.be willen we onze lezers nog meer leescomfort bieden. Voor zowel de mobiele surfer als de lezer op desktop bieden we meer gebruiksgemak. Het geheel oogt wat eigentijdser en het is de bedoeling dat je vlot je weg vindt naar jouw favoriete artikels. Bij die artikels staat voortaan de gemiddelde leestijd. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Onze reporters staan elke dag klaar om je snel en op een correcte manier het nieuws uit jouw buurt en onze provincie te brengen. Via de knoppen nieuws en sport navigeer je makkelijk tussen de pagina’s die jouw interesses wegdragen. Alle nieuws van jouw gemeente vind je netjes onder de stad of gemeente van je keuze. Daarnaast kan je inspiratie vinden voor het goeie West-Vlaamse leven onder de rubriek lifestyle.

Wist je dat je ook onze papieren krant op deze site digitaal kunt doorbladeren? Als abonnee kan je daar alle vijf onze lokale kranten lezen. Die knop vind je bovenaan rechts, waar je ook onze contactgegevens en abonnementsformules vindt.

De Krant van West-Vlaanderen is meer dan een krant. Ontspan je en ga voor een actieve wandel- en fietsvakantie in één van onze buurlanden. Voor onze thuisblijvers is er entertainment genoeg dankzij onze winacties, evenementen en zomerzoektochten. Volstaat dit alles nog niet? Neem dan zeker een kijkje op onze shop waar je tal van leuke boeken en gadgets kan shoppen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.