Toeristische ommetjes in Tielt gebundeld in nieuwe brochure

Veertien begeleide 'ommetjes' werden gebundeld in een nieuwe brochure. © SV
Redactie KW

De Tieltse Gidsenkring en de dienst voor Toerisme van de Stad Tielt hebben terug de handen in elkaar geslagen voor een reeks begeleide fiets- en wandeltochten. Alles samen werden veertien begeleide ‘ommetjes’ gebundeld in een nieuwe brochure.

“Concreet gaat het om veertien begeleide wandelingen of fietstochten, die tussen maart en oktober worden aangeboden”, legt schepen voor toerisme Hedwig Verdoodt (CD&V) uit. “Aan de hand van verschillende thema’s neemt een gids je helemaal gratis mee op sleeptouw, zowel in het centrum van de stad als op het platteland. Zo hebben we de tragewegenwandeling in Schuiferskapelle, de Vallende Vlieger in Aarsele en de Kanegemse Kouterwandeling. Aangezien we merken dat er nog steeds interesse is voor de bezoeken aan de Hallentoren, maakt dat ook terug deel uit van het zomerprogramma.” (SV)

De brochure is vrij te krijgen bij het Stadspunt in het stadhuis of kan via www.visittielt.be geraadpleegd worden. Gratis inschrijven voor een van de ommetjes kan via het Stadspunt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier