Stad Ieper organiseert kraslotenactie voor lokale handelaars

Stad Ieper organiseert een kraslotenactie voor de lokale handelaars die noodgedwongen inzetten op afhaal of thuislevering. Met dit initiatief wil de stad de ondernemers in deze tweede periode van strenge maatregelen extra ondersteunen. Wie voor 30 euro koopt, maakt kans op een Ieperse Kadobon ter waarde van 25 euro.

Jan Guillemont van de dienst Economie en schepen van Economie Diego Desmadryl lanceren een kraslotenactie. (Foto TOGH)

“De tweede lockdown weegt zeer zwaar en er is nood aan een positieve impuls om de lokale handel te steunen en de inwoners te motiveren om lokaal te kopen”, zegt schepen van Economie Diego Desmadryl. “We proberen onze lokale ondernemers op zoveel mogelijk vlakken te ondersteunen, zeker nu de restaurants, cafés en winkels van niet-essentiële goederen voor een tweede keer de deuren moeten sluiten. Een winnend kraslot is een leuke extra voor de klant, en ook de lokale handel en horeca krijgen zo een duwtje in de rug.”

De krasloten worden vanaf 23 november verdeeld onder alle horeca- en handelszaken die inzetten op afhaal of thuislevering. Eerder heeft Stad Ieper al een overzichtslijst van het aanbod gepubliceerd op de website: www.ieper.be/koop-lokaal-digitaal en www.ieper.be/afhaal-thuisbezorging .

150 cadeaubonnen te winnen

Uitbaters kunnen een kraslot uitdelen per aankoop vanaf 30 euro en er zijn 150 cadeaubonnen te winnen ter waarde van 25 euro. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Kras je een van de winnende loten? Dan ontvang je een Ieperse Kadobon ter waarde van 25 euro. De bon kan je spenderen bij alle Ieperse ondernemers die deelnemen aan het kadobonsysteem. De winnaars kunnen de kadobonnen ophalen tot en met 31 maart 2021 aan de onthaalbalie van AC Auris. (TOGH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.