Schoonheidsinstituut en kapsalon onder één dak in Sijsele

Sylvie Decaluwé (blond haar), Seline Notebaert (kort haar) en Delphine Staelens
Sylvie Decaluwé (blond haar), Seline Notebaert (kort haar) en Delphine Staelens
Redactie KW

Langs de Brugsesteenweg in Sijsele kan je voortaan naar de kapper en schoonheidssalon in één pand. Kapster Delphine Staelens, die kapster aan huis was, slaat de handen in elkaar met Sylvie Decaluwé en Seline Notebaert van de Beauty Line.

Ze vinden het een meerwaarde voor hun klanten dat ze naar de kapster kunnen, maar tegelijk ook een schoonheidsbehandeling kiezen. Zo hoeven ze zich geen tweemaal te verplaatsen en verliezen ze minder tijd.

Bijzonder druk

“Ik was reeds langer klant van Sylvie en er is ook een vriendschap ontstaan. Het idee groeide om de handen in elkaar te slaan. Sinds maandag werken we nu alle drie samen in één pand want zij moesten nog tot 1 maart wachten om te mogen starten. Heel wat van mijn klanten die ik vroeger aan huis ging knippen, komen naar hier. We zitten hier ook op een drukke verbindingsweg met heel wat passsage en parking voor de deur. Voor mij is het bijzonder druk want er zijn heel wat haarkleurcorrecties te doen. Ik heb gelukkig colorkites verkocht tijdens de verplichte sluiting waarbij dames de juiste kleur konden kiezen. Anderen hebben geëxperimenteerd met kleuringen.”

“Bij mij kunnen ze ook terecht voor botoxbehandeling van het haar en extensions. Sylvie is gespecialiseerd in permanente make-up en ontharingen terwijl Seline gezichtsverzorging doet. Zij scholen zich permanent bij en we werken enkel met de meest natuurlijke producten, zowel voor haar als voor verzorgingen”, vertelt Delphine Staelens.

(SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.