Jubileumeditie Roeselare Awards op zaterdag 29 januari 2022, nomineren kan al

Peter Soete

Het comité van de Roeselare Awards rondt de voorbereidingen voor de 25ste editie van hét netwerkfeest van Roeselare af en maakt zich op voor een heus jubileumfeest op zaterdag 29 januari.

Het comité kijkt alvast uit naar de feestelijke uitreiking in het Fabriekspand, een editie de luxe, met een smakelijk diner, top animatie en klasse-artiesten. Begin januari wordt het programma bekend gemaakt, samen met de nominaties voor de diverse Awards.

Voor de Award Persoonlijkheid van het Jaar kan elke Roeselarenaar een voordracht uitbrengen via www.roeselare-awards.be. Dit kan tot en met vrijdagavond 15 november om 23.59 uur.

Uit de ingezonden voordrachten via de website, via het kantooradres van Roeselare-Awards en de voordrachten door de Comité-leden, worden tien genomineerden voorgesteld, waaruit van 1 tot 31 december 2021 via De Weekbode en de Awards-Facebookpagina de drie slotgenomineerden worden geselecteerd. Op de Awards-avond kunnen de aanwezigen hun definitieve stem uitbrengen. Ook voor de Awards Winkelbeleving, Communicatie, Renovatie, Nieuwbouw, Renovatie, Bedrijf, Starter en Handelaar van het jaar kan men via dezelfde weg iemand of een zaak nomineren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier