Imane Sidki het gezicht van interimkantoor Jobmatch in Izegem

Wouter Vander Stricht

Jobmatch heeft zopas een 18de kantoor geopend. Na Waregem is Izegem de tweede uitvalsbasis in onze provincie en met die twee kantoren wil Jobmatch de hele provincie bedienen. “Met de opening van ons kantoor in Izegem bieden we een antwoord op de groeiende vraag van onze klanten om ook in deze regio aanwezig te zijn. Onze klanten stellen ook onze lokale aanwezigheid op prijs”, zegt COO Hilde De Bont.

Het interimkantoor is gevestigd op het Skyline Park in de Ambachtenstraat. Imane Sidki (28) ontvangt ons twee hoog in de Skyline-toren. “Vaak zijn interimkantoren in het centrum van een stad gevestigd. Maar de tijd dat iedereen zomaar binnenstapte in een kantoor ligt wat achter ons. Vaak wordt er al op afspraak gewerkt, zeker in coronatijden. Ik heb ook veel contact met mensen via videocalls. Zo zie je elkaar, maar moet je je niet verplaatsen. En voor wie toch wil komen: onze locatie hier heeft heel wat voordelen. We zijn vlakbij de afrit van de autosnelweg gelegen en parking is er hier voldoende.”

De Meulebeekse woont nu samen met haar partner Xavier Deschepper en is zo sinds kort ook Izegemse. “Ik heb al zes jaar ervaring in de interimsector en ben blij met deze nieuwe uitdaging. Hier werken we zowel voor arbeiders als bedienden en we gaan prat op onze persoonlijke aanpak. Eerlijkheid en open communicatie voeren we hoog in het vaandel. En uiteraard streven we zowel naar bedrijven als naar de werknemers toe kwaliteit na. Ook flexi-jobbers en jobstudenten helpen we op weg naar een passende werkomgeving”, aldus business manager Imane. “Bedoeling is dat ik op termijn naast collega Eva Van Nuffel er nog een collega bij krijg. We werken uiteraard ook samen met onze collega’s uit Waregem. Maar we willen hier mee onze stempel drukken op de uitzendwereld in de Izegemse regio.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.