Met de komst van een nieuwe chef en een frisse menukaart evolueert het fast casual dining concept van Vanallier op Aalbekeplaats naar een meer verfijnde brasserie. “De eigenheid van Vanallier blijft ongewijzigd. De warme sfeer, de liefde voor lokaal eten, en de toegankelijke prijzen blijven centraal staan in het vernieuwde concept”, zegt Olivier Honoré.
Vanallier is een gezellig restaurant gevestigd in Aalbeke en opgericht in 2016. Het staat vooral bekend om zijn lokale gerechten, ongedwongen sfeer en open keuken. Met het vernieuwd brasserieconcept heet Vanallier met veel enthousiasme chef Sofia Richet (39) welkom in de keuken. Met haar jarenlange ervaring en passie voor authentieke smaken brengt ze sinds enkele maanden een nieuwe dynamiek naar het restaurant.
“Ik maak gebruik van lokale ingrediënten en breng daarmee een eigentijdse twist aan de vertrouwde gerechten waar Vanallier bekend om staat, zoals de befaamde Steak Tartaar, Signature Burger en The Famous Rosti Wrap.”
Verfijnde brasserie
Met de aanpassing van het concept verschuift Vanallier van fast casual dining naar een brasserie stijl. Hierdoor bieden ze voortaan een meer verfijnde culinaire ervaring aan. “Door het weglaten van het fast concept, betekent dit dat je voortaan langer kan genieten van de gerechten die met veel zorg en aandacht zijn bereid en die worden geserveerd in een warme, ontspannen sfeer. De focus ligt nog steeds op kwaliteit en betaalbare prijzen gecombineerd met rust en genieten van elke hap”, aldus Olivier.
Wil je zelf de nieuwe menukaart of de nieuwe Chef Vanallier leren kennen, dan kan je via www.vanallier.be/nl/reserveren een tafeltje reserveren.
Op zoek naar versterking
Door de uitbreiding van de kaart is Vanallier op zoek naar een gepassioneerde souschef om het keukenteam te versterken. Wil jij deel uitmaken van een gedreven team en bijdragen aan een unieke culinaire vernieuwing? Solliciteer via info@vanallier.be.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier