Meulebeke / Horeca Meulebeke / Horeca “Mijn gezondheid gaat voor”: Mia (55) sluit na 18 jaar de deuren van café De Middenstand in Meulebeke 23 september 2025
Ruiselede / Horeca Ruiselede / Horeca Uitbaatster van brasserie Ruislé Elise De Waele wint prestigieuze wedstrijd ‘Master of Port Benelux’: “Ik had er nochtans geen goed gevoel over” 23 september 2025
Ingelmunster / Horeca Ingelmunster / Horeca “Digitalisatie werkt mij tegen”: Ivan Delecluyse zoekt overnemer voor café The Musical Journey 22 september 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Hostellerie Kemmelberg neemt deel aan Jong Keukengeweld: “We koken op het hoogste punt van Vlaanderen” 22 september 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Gerdi tapt laatste pint In Den Trap, Sofie neemt vanaf 1 oktober over: “Droom al twintig jaar van een job in de horeca” 22 september 2025
Update Kortrijk / Horeca Update Kortrijk / Horeca Café-wijnbar Barolo aan Kortrijkse Appeltuin opent donderdag: “Willen er plek van maken waar mensen graag terugkomen” 23 september 2025
Deerlijk / Horeca Deerlijk / Horeca Chocolaterie Hannes D’Heedene opnieuw in Gault&Millau: “Hij blijft de klanten verrassen” 22 september 2025
Alveringem / Horeca Alveringem / Horeca De Drie Ridders neemt deel aan Jong Keukengeweld 22 september 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Ramesh (46) opent Aziatisch restaurant Izumi in Sint-Andries: “We serveren vooral Japanse sushi, maar ook poké bowls en noedelgerechten” 21 september 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Nieuw restaurant Yuzu combineert authentieke Japanse smaken en Frans-Belgische klassiekers 20 september 2025
Middelkerke / Horeca Middelkerke / Horeca “We blijven investeren in kampeertoerisme aan de kust”: Duinenzone is nieuwe troef van Kompas Camping Beach Resort in Westende 19 september 2025
Koksijde / Horeca Koksijde / Horeca Café Leopold herleeft in Oostduinkerke dankzij Pierre (66): “Een luister-, kijk- en praatcafé” 19 september 2025
Wevelgem / Horeca Wevelgem / Horeca Jaar na opvallende carrièreswitch stelt Katrien (51) haar eigen kippenburger voor: “Maanden gewerkt aan perfecte smaak” 19 september 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Brecht (28) en Killion (27) blazen legendarisch dorpscafé in Westkapelle nieuw leven in: “We blijven open tot de sloophamer komt” 19 september 2025
Ruiselede / Horeca Ruiselede / Horeca Ann-Sophie (38) en Silke (20) starten begin oktober met broodjeszaak ‘Huysse Tivoli’: “Precies wat Ruiselede nodig heeft” 19 september 2025
Beernem / Horeca Beernem / Horeca “Kant-en-klare maaltijden, wekelijks aan huis geleverd”: Beernemse familie achter Feestzaal Ten Dauwe start dagschotelservice.be 19 september 2025
Veurne / Horeca Veurne / Horeca “Tijd voor ander hoofdstuk”: Sarah (30) en Kristof (35) zoeken overnemer voor ‘Oud Veurne-Pietje Pek’ 19 september 2025
Lauwe / Horeca Lauwe / Horeca “Onze signatuur? Dat alles vers in huis gemaakt is”: Camille (28) opent volgende maand nieuwe broodjeszaak Croûton in Lauwe 18 september 2025
Wingene / Horeca Wingene / Horeca Uitbaatster Elke Vandendriessche (44) stopt met café Sint-Jan: “Als je er altijd alleen voor staat, is het zwaar werk” 18 september 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Mohamad serveert met restaurant Habibi Syrisch-Libanese keuken in Brugge: “Gerechten waarmee ik zelf ben opgegroeid” 18 september 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Brugs-Dams wijndomein Mérula valt in de prijzen: goud voor mousserende wijn 18 september 2025
Assebroek / Horeca Assebroek / Horeca Thijs (34) en Thomas (33) zijn nieuwe uitbaters van sportcafé Extra Time: “Wat vernieuwingen doorvoeren, met respect voor het verleden” 18 september 2025
Beveren (Roeselare) / Horeca Beveren (Roeselare) / Horeca Roeselare gaat op zoek naar Smaakmaker die het lekkerste gerecht met lokale groentjes kan maken 18 september 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Overheid raadt restaurants aan om woorden als ‘veggie’ en ‘vegan’ te mijden, maar dat doen Fleur en Nicolas al langer: “Met een zachtere aanpak overtuig je meer mensen” 18 september 2025
Dadizele / Horeca Dadizele / Horeca Claudine zwaait na acht jaar Aqua Mundo in het zwembad van Moorslede uit: “We zijn zoveel meer dan een cafetaria” 17 september 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Exclusieve Bentley met prijskaartje van 360.000 euro zweeft opnieuw langs luxehotel La Réserve in Knokke 17 september 2025
Oostkamp / Horeca Oostkamp / Horeca “Tijd is rijp om af te ronden”: Tanja (56) neemt afscheid van Brasserie Den Tijl 17 september 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca “Beslissing met spijt in het hart”: cartoonist Marec sluit de deuren van zijn Loge in Brugge 17 september 2025
Gits / Horeca Gits / Horeca Begin november starten de verbouwingen van ‘t Grijs Peerd in Gits: “Het blijft een volks restaurant” 16 september 2025
Menen / Horeca Menen / Horeca IJssalon Friola in Menen wordt nu ook een snackbar: “Maar het ijs blijft wel” 16 september 2025
Kuurne / Horeca Kuurne / Horeca Groots feest voor zeven jaar ‘De Ververie’: “De huiselijke sfeer zorgt voor een vertrouwd gevoel bij onze klanten” 15 september 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca “Het strand was in mijn kindertijd één grote speeltuin”: uitbater taverne Floride Nick Van den Kerckhove (30) is thuis in Oostende 15 september 2025
Ardooie / Horeca Ardooie / Horeca De Sloeber is weer de bruine kroeg van weleer: “Jens heeft horeca-ervaring” 13 september 2025
De Haan / Horeca De Haan / Horeca “Laat de uitbaters toch eens zelf kiezen”: West-Vlaamse horecasector niet te spreken over rookverbod op terrassen vanaf 2027 13 september 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Rachel Debusschere (20) serveert ontbijt en lunch in bakkerij waar ze zelf opgroeide: “Al dan niet met speciale toets” 16 september 2025
Dadizele / Horeca Dadizele / Horeca Na 19 jaar zoeken Stefaan (50) en Annick (50) opvolging voor Het Smulhuis: “We doen verder tot we de juiste overnemers hebben gevonden” 12 september 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Nieuwe start voor Xoni Street Food dankzij Safi (30): “Ik ken Tielt niet zo goed, maar was meteen overtuigd van het potentieel” 12 september 2025
Middelkerke / Horeca Middelkerke / Horeca Kami-Sama brengt verse sushi naar Middelkerke: “Door de open keuken kan je live de bereiding zien” 12 september 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Gregory (37) en Bram (32) combineren met Frites à l’Heure het beste van de frituur en bistro: “Er komt zelfs een kelner tot aan je tafel” 12 september 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Wines by Anton opent op nieuwe locatie in Sint-Michiels: “Met mooie ruimte voor degustaties” 11 september 2025
Nieuwpoort / Horeca Nieuwpoort / Horeca Na zes jaar neemt Danny (64) afscheid van bekende brasserie Clarenhof: “Het vele pendelen was te belastend” 11 september 2025
Ingelmunster / Horeca Ingelmunster / Horeca “Er zijn voor de mensen, dat is leuk”: Dominiek neemt op zondag 21 september afscheid van Bel Epok en opent kunstbloemenwinkeltje 11 september 2025
Ardooie / Horeca Ardooie / Horeca Bruine kroeg De Sloeber is terug, met Jens Varasse aan de tapkraan: “Net op tijd voor het kermisweekend in Koolskamp” 11 september 2025
Aalbeke / Horeca Aalbeke / Horeca Bossuwé Group opent nieuwe frituur in Aalbeke: “Logische stap binnen onze toekomstvisie” 10 september 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca “Ons altijd voorgehouden om nog eens iets anders te doen in de horeca”: restaurant Goesting is nieuw hoofdstuk voor Annick (54) en Oleg (52) 10 september 2025
Jabbeke / Horeca Jabbeke / Horeca Kayan Karaoglu heropent zijn cocktailbar op vrijdag 12 september: “Heel wat nieuwe specials en experience cocktails” 10 september 2025
Heule / Horeca Heule / Horeca Deze vier vrienden gaan op zoek naar de perfecte ‘Portie gemengd’ en posten recensies op Instagram: “Mosterd en selderijzout zijn een must” 10 september 2025
Izegem / Horeca Izegem / Horeca Arne (22) samen met pa Dave Debal (49) in keuken van toprestaurant Villared in Izegem: “Elkaar naar een nog hoger niveau tillen” 10 september 2025
Kuurne / Horeca Kuurne / Horeca Van Wonterghem Catering wint Sustainability Award op Gault & Millau Catering Awards: “Een gezamenlijke prestatie” 10 september 2025